ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Κεράσματα Σοκολάτας σε μεγάλη ποικιλία.

Παστάκια, Μον Αμούρ, Γκοφρετάκια, Καριοκάκια, Πουράκια, Χωνάκια,

Σαραγλάκια, Πορτοκάλι και πολλά-πολλά ακόμα.

Ενεργά φίλτρα

3,34 € (με Φ.Π.Α.).
Σοκολατάκια με Πορτοκάλι Σιροπιασμένα  Πορτοκάλια με βελούδινη γλύκα Σοκολάτας Κουβερτούρας. Θεσπέσιος γευστικός συνδυασμός! Διατίθενται σε συσκευασία των 250, 500 και 1.000 γραμμαρίων.
7,04 € (με Φ.Π.Α.).
Κέρασμα Σοκολάτας Πορτοκάλι Φέτες  σιροπιασμένου πορτοκαλιού βουτηγμένες μέσα σε άφθονη λιωμένη κουβερτούρα. Διατίθεται σε συσκευασία των: 500 και 1.000 γραμμαρίων.
3,09 € (με Φ.Π.Α.).
Κέρασμα Σοκολάτας Καριοκάκι Τριμμένο παντεσπάνι φτιαγμένο με σοκολάτα, μπόλικα καρύδια και περιχυμένα με σοκολάτα κουβερτούρα. Διατίθεται σε συσκευασία των: 500 και 1000 γραμ.
3,09 € (με Φ.Π.Α.).
Κέρασμα Σοκολάτας Παστάκι Τα κλασικά παστάκια με παντεσπάνι, κρέμα βανίλιας και κρέμα σοκολάτας γάλακτος με επικάλυψη κουβερτούρας.  Διατίθεται σε συσκευασία των: 500 και 1000 γραμ.
3,57 € (με Φ.Π.Α.).
Κέρασμα Σοκολάτας Σαραγλάκι Φρέσκα φύλλα κρούστας τυλιγμένα με μπόλικα καρύδια, σιροπιασμένα και βουτηγμένα σε κουβερτούρα.  Διατίθεται σε συσκευασία των: 500 και 1000 γραμ.
3,57 € (με Φ.Π.Α.).
Κέρασμα Σοκολάτας Μπακλαβαδάκι Το γλύκισμα φτιάχνεται με ζύμη φύλλου, με γέμιση καρυδιού και σιρόπι ζάχαρης και μελιού. Επικάλυψη σοκολάτας κουβερτούρας.  Διατίθεται σε συσκευασία των: 500 και 1000 γραμ.

Μάθετε τα τελευταία νέα μας και ειδικές προσφορές

Μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο οποτεδήποτε. Για να δείτε πώς, ανατρέξτε στα στοιχεία επικοινωνίας στην Ανακοίνωση Νομικού Περιεχομένου.

Custom

This is a custom side bar, you can put any content here.

Ρυθμίσεις

Μοιράστε

Μενού

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας.

Εγγραφή