Έκπτωση! Κρασί. Μαυροδάφνη Πατρών Μεγαλύτερη προβολή

Κρασί Μαυροδάφνη Πατρών

Νέο προϊόν

Κρασί Μαυροδάφνη Πατρών 

Ονομασία Προελεύσεως Ελεγχόμενη

Κόκκινο Γλυκό

375ml & 750ml

15%vol

Περισσότερες λεπτομέρειες

3,08 € με Φ.Π.Α

-12%

3,50 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Το 1922, o Κυριάκος Καραμάνος και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έρχονται από την Εύβοια στη Θεσσαλονίκη, όπου  συνεταιρίζονται και ιδρύουν μια μικρή ποτοποιία, επί της οδού Λαγκαδά. Η εταιρία έχει την αρχική εμπορική επωνυμία “Η ΕΥΒΟΙΑ”, λόγω της καταγωγής τους.

Το 1936, συμμετέχουν στην ποτοποιία ο Αναστάσιος Καραμάνος και ο Γεώργιος Αγγελόπουλος αυξάνοντας το μέγεθός της. Η εταιρία παίρνει πλέον την επίσημη ονομασία “ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ - ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.” και κατοχυρώνεται η εμπορική ονομασία “ΚΟΚΚΟΡΑ”.

Το 1962, η εταιρία μεταφέρεται σε νέες, μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, στη συμβολή των οδών Φρίξου και Νικηφόρου Ουρανού, στην περιοχή Σφαγεία της Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται και μέχρι σήμερα.

Κυριότερο προϊόν της αποτελεί το ούζο, το οποίο παρασκευάζεται με απόσταξη γλυκάνισου, σε παραδοσιακό άμβυκα απόσταξης.

Η “συνταγή” του γλυκόπιοτου ούζου παραδίδεται από γενιά σε γενιά, έτσι ώστε να παραμένει ένα αυθεντικό παραδοσιακό Ελληνικό προϊόν.

Επιπλέον, η εταιρία παρασκευάζει την εξαιρετική Μαυροδάφνη Πατρών που χρησιμοποιήται κυρίως για Εκκλησιαστικούς σκοπούς, ξηρό αλκοολούχο ποτό(Κονιάκ), το οποίο έχει αποσπάσει πολλά βραβεία γεύσης καθώς και λικέρ σε δέκα διαφορετικές γεύσεις.

Προτείνουμε επίσης

30 ακόμη προϊόντα στην ίδια κατηγορία