Βούτυρο Φυστικιού με Σοκολάτα Μεγαλύτερη προβολή

Φυστικοβούτυρο με Σοκολάτα

Νέο προϊόν

Φυστικοβούτυρο με Πραλίνα Σερρών

Γυάλινο δοχείο 330γρ.

Περισσότερες λεπτομέρειες

3,37 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Φυστικοβούτυρο με Σοκολάτα - Ελληνικός Καρπός

Η μοναδική πραλίνα που δεν περιέχει φοινικέλαιο και ορούς γάλακτος, είναι νηστίσιμη και επομένως κατάλληλη για την Σαρακοστή!

Το φυστικοβούτυρο αποτελεί αγαπημένη γεύση για μικρούς και μεγάλους και είναι ουσιαστικά ο πολτός ψημένων φιστικιών χωρίς πρόσθετα έλαια και ζάχαρη.

Τα φιστίκια όπως και σχεδόν όλοι οι ξηροί καρποί έχουν υψηλή διατροφική αξία.

Είναι καλή πηγή πρωτεΐνης, των καλών λιπαρών (κυρίως μονοακόρεστων) και αντιοξειδωτικών ουσιών που μάλιστα αυξάνεται η συγκέντρωση τους στα ψημένα φιστίκια.

Το Φυστικοβούτυρο "Ελληνικός Καρπός" είναι ένα αγνό προϊόν που δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα, ενώ παράλληλα είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες οι οποίες βοηθούν στη μείωση του κινδύνου από καρδιαγγειακές παθήσεις, προστατεύουν από την παχυσαρκία και τον διαβήτη τύπου 2 και είναι απαραίτητες για την καλή υγεία του πεπτικού συστήματος.

Το φυστικοβούτυρο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα & ιχνοστοιχεία, τα οποία είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού καθώς προλαμβάνουν την εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος, την καρκινογένεση, την εμφάνιση διαβήτη, τις καρδιοπάθειες, την τύφλωση κ.ά

Προτείνουμε επίσης

7 ακόμη προϊόντα στην ίδια κατηγορία