Κηροπήγιο Αλάτι Ιμαλαϊων

Φυσικός Ιονιστής

Κηροπήγιο-Ρεσώ από φυσικό αλάτι Ιμαλαΐων

Διαστάσεις: μήκος:9,5*ύψος:10,5εκ.(περίπου)

Βάρος: 900-1300γραμ.

11,80 € (με Φ.Π.Α.).
Αναφορά:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή

Κηροπήγιο-Ρεσώ από φυσικό αλάτι Ιμαλαΐων

Διαστάσεις: μήκος:9,5*ύψος:10,5εκ.(περίπου)

Βάρος: 900-1300γραμ.

Αλάτι Ιμαλαΐων

Απέραντα υπόγεια χωράφια παρθένου και αμόλυντου αλατιού σχηματίστηκαν στα Ιμαλάϊα Όρη, από την αποξήρανση του Τηθύος πριν από αρκετά εκατομμύρια χρόνια. Προστατευμένο όλα αυτά τα χρόνια από τις σύγχρονες μορφές μόλυνσης, καθώς και ο τρόπος εξόρυξης και επεξεργασίας καθιστά το αλάτι Ιμαλαΐων το καθαρότερο διαθέσιμο στον πλανήτη, αλάτι με αξιόλογα οφέλη στην υγεία μας. Ένας κρυσταλλικός βράχος που από την υψηλή συμπίεση εκατομμυρίων ετών απέκτησε τέλεια γεωμετρική δομή, αποθηκεύοντας στο εσωτερικό του πληροφορίες και ενέργεια από τον αρχέγονο ωκεανό. Περιέχει όλα τα φυσικά μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία που βρίσκονται και συνθέτουν το ανθρώπινο σώμα.

Στην σημερινή εποχή που η ρύπανση, ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός και ο καπνός του τσιγάρου δημιουργούν θετικά ιόντα στον αέρα, επιβλαβή σε εμάς, πιστεύεται ότι το ορυκτό αλάτι Ιμαλάϊων λειτουργεί ως φυσικός ιονιστής. Βελτιώνει την υγεία και μας προσφέρει ευεξία. Προσφέρει χαλάρωση και ανακούφιση από πονοκεφάλους, ημικρανίες, αϋπνία, αναπνευστικές δυσκολίες και άσθμα. Κατάλληλος και για χώρους με έντονη υγρασία.

Ρεσώ Ιμαλαΐων

Το κηροπήγιο από αλάτι Ιμαλαΐων έχει όλες τις ιδιότητες του πετρώματος Ιμαλαΐων και επιπλέον το χρώμα του και η ζεστή λάμψη που φωτίζει τον χώρο βοηθάει στην ξεκούραση και χαλάρωση. Το αλάτι των Ιμαλαΐων έχει επίσης την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία και για το λόγο αυτό είναι χρήσιμο να το ανάβετε συχνά για να στεγνώνει, να επανέρχεται το αρχικό του χρώμα και φυσικά για να συνεχίσει να απορροφά γύρω του. Μπορείτε επίσης να αφήνετε το κηροπήγιο, έξω στον ήλιο, σε τακτά χρονικά διαστήματα για να στεγνώνει φυσικά.

Πρόταση: Τοποθετήστε το δίπλα στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή και ανάβετε το συχνά.

Οι διαστάσεις, το βάρος καθώς και ο χρωματισμός των ίδιων κηροπήγιων λόγω της μοναδικότητας τους, διαφέρουν μεταξύ τους, καθώς και ελάχιστα από τις αναγραφόμενες τιμές.  

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές
Χωρίς σχόλια
Σχετικά προϊόντα
1,43 € (με Φ.Π.Α.).
 Βαλεριάνα  Valeriana officinalis (Βαλεριανή η φαρμακευτική) είναι γνωστή και ως νάρδος, κέντρανθος, Διοσκουρίδειος, Αγριοζαμπούκος και πολλές ακόμα ονομασίες.   Διατίθεται σε διάφανη συσκευασία των 30γραμ.
1,28 € (με Φ.Π.Α.).
Ξινό (κιτρικό οξύ) 'Η αλλιώς κιτρικό οξύ. Ή  αλλιώς. Λεμόν το Τζους. Μιά φυσική χημική ουσία που περιέχεται σε υψηλή ποσότητα στα λεμόνια και άλλα εσπεριδοειδή και σε μικρότερη περιεκτικότητα σε άλλα φρούτα (φράουλες,...

Ώρες λειτουργίας:

  • Δευτέρα & Τετάρτη: 07:30 – 16:00
  • Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 07:30 - 20:00
  • Σάββατο: 07:30 - 16:30

Μάθετε τα τελευταία νέα μας και ειδικές προσφορές

Μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο οποτεδήποτε. Για να δείτε πώς, ανατρέξτε στα στοιχεία επικοινωνίας στην Πολιτική απορρήτου.

Ρυθμίσεις

Κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Μοιράστε

Μενού

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας.

Εγγραφή