Ουίσκι VAT 69

Ουίσκι VAT 69

40%vol

700ml

16,51 € (με Φ.Π.Α.).
Αναφορά:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή

To Vat 69 πρωτοδημιουργήθηκε το 1882 από τον William Sanderson του Lieth. Το ουίσκι αυτό περιέχει λίγο λιγότερο από 35% βύνη, και αποτελεί μίγμα από 40 διαφορετικά grain και malt ουίσκι. Τα διαφορετικά ουίσκι "παντρεύονται" μεταξύ τους στο τελικό στάδιο ωριμότητας ώστε να εξασφαλίσουν μια αρμονικότερη μίξη. Αυτό σημαίνει ότι μια ελαφριά βύνη 8 ετών, η οποία έχει φτάσει στο στάδιο της ωρίμασης και προέρχεται από το Lowlands, επιφέρει το ίδιο αποτέλεσμα στο μίγμα όσο μια 18χρονη βύνη τύρφης από το Islay.

No Age Statement αποκαλείται η κατηγορία των ουίσκι στην ετικέτα των οποίων δεν αναγράφεται η ηλικία ωρίμασης. Παρέχει στα αποστακτήρια τη δυνατότητα να αναμείξουν τις καλύτερες σοδειές, συνδυάζοντας την πολύπλοκη γεύση που περιέχεται στα παλαιότερα βαρέλια, με τη σπιρτάδα των νεώτερων αποσταγμάτων.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές
Χωρίς σχόλια
Σχετικά προϊόντα
3,06 € (με Φ.Π.Α.).
Αρώνια Μύρτιλλα Τα φρούτα blueberries είναι εύγευστα και έχουν υψηλή θρεπτική αξία. Αντίθετα είναι φτωχά σε λίπος, νάτριο και θερμίδες, γεγονός που τα τοποθετεί στην πρώτη βαθμίδα της υγιεινής διατροφής. Διατίθενται...

Ώρες λειτουργίας:

  • Δευτέρα & Τετάρτη: 07:30 – 16:00
  • Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 07:30 - 20:00
  • Σάββατο: 07:30 - 16:30

Μάθετε τα τελευταία νέα μας και ειδικές προσφορές

Μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο οποτεδήποτε. Για να δείτε πώς, ανατρέξτε στα στοιχεία επικοινωνίας στην Πολιτική απορρήτου.

Ρυθμίσεις

Κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Μοιράστε

Μενού

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας.

Εγγραφή