Ούζο Αποστολάκη

Ούζο  Αποστολάκη

37,5% vol

700ml

10,39 € (με Φ.Π.Α.).
Αναφορά:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή

Αποστάζεται στο Κρόκιο Θεσσαλίας.

Οι Ελληνικές θάλασσες αποκτούν πολλές φορές, κατά τη δύση του ήλιου, πορτοκαλορόδινες ανταύγειες... ίδιες μ' εκείνες των παλαιών οίνων.

Γι αυτό και ο Όμηρος ονόμασε τον πόντο «οίνοπα», αυτός που έχει την όψη του οίνου. Από τότε μέχρι σήμερα το αμπέλι και το κρασί είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας, του πολιτισμού, των μύθων και της ιστορίας μας.

Μία από τις πιο φημισμένες περιοχές της Ελλάδος στην αμπελουργία, είναι και η Θεσσαλία. Η εύφορη πεδιάδα της, με την οροσειρά του Ολύμπου στο Βορρά, το υγρό και ψυχρό κλίμα της το χειμώνα, ευνοεί την καλλιέργεια των αμπελιών, ενώ οι παράκτιες αμπελουργικές ζώνες της απολαμβάνουν συγχρόνως τις ευεργετικές επιδράσεις των θαλασσινών ανέμων.

Στο επίπεδο της θάλασσας και λίγο ψηλότερα, στο Κρόκιο Μαγνησίας, 30 χλμ. Νοτιοανατολικά του Βόλου, με την αύρα του Παγασητικού κόλπου, ο Αμπελώνας της Οικογένειας Αποστολάκη συνεχίζει την παράδοση της καλλιέργειας των εκλεκτών ποικιλιών της περιοχής.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές
Χωρίς σχόλια
Σχετικά προϊόντα

Ώρες λειτουργίας:

  • Δευτέρα & Τετάρτη: 07:30 – 16:00
  • Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 07:30 - 20:00
  • Σάββατο: 07:30 - 16:30

Μάθετε τα τελευταία νέα μας και ειδικές προσφορές

Μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο οποτεδήποτε. Για να δείτε πώς, ανατρέξτε στα στοιχεία επικοινωνίας στην Πολιτική απορρήτου.

Ρυθμίσεις

Κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Μοιράστε

Μενού

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας.

Εγγραφή