Λικέρ Καραμάνος Αγγελόπουλος Μεγαλύτερη προβολή

Λικέρ Κόκκορα

Νέο προϊόν

Λικέρ σε Δέκα Υπέροχες Γεύσεις

Καραμάνος Αγγελόπουλος

700ml & 350ml

20%vol

Περισσότερες λεπτομέρειες

8,98 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Δέκα Υπέροχες γεύσεις προσφέρονται από την εταιρεία Καραμάνος Αγγελόπουλος: Μανταρίνι, Μπανάνα, Τριαντάφυλλο, Μέντα, Μαστίχα, Καρύδα, Κεράσι, Μον Αμί (Τροπικά Φρούτα ), Blue Curacao και το Triple Sec, το οποίο είναι και η βάση για όλα τα Λικέρ.

Το 1922, o Κυριάκος Καραμάνος και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έρχονται από την Εύβοια στη Θεσσαλονίκη, όπου  συνεταιρίζονται και ιδρύουν μια μικρή ποτοποιία, επί της οδού Λαγκαδά. Η εταιρία έχει την αρχική εμπορική επωνυμία “Η ΕΥΒΟΙΑ”, λόγω της καταγωγής τους.

Το 1936, συμμετέχουν στην ποτοποιία ο Αναστάσιος Καραμάνος και ο Γεώργιος Αγγελόπουλος αυξάνοντας το μέγεθός της. Η εταιρία παίρνει πλέον την επίσημη ονομασία “ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ - ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.” και κατοχυρώνεται η εμπορική ονομασία “ΚΟΚΚΟΡΑ”.

Το 1962, η εταιρία μεταφέρεται σε νέες, μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, στη συμβολή των οδών Φρίξου και Νικηφόρου Ουρανού, στην περιοχή Σφαγεία της Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται και μέχρι σήμερα.

Κυριότερο προϊόν της αποτελεί το ούζο, το οποίο παρασκευάζεται με απόσταξη γλυκάνισου, σε παραδοσιακό άμβυκα απόσταξης.

Η “συνταγή” του γλυκόπιοτου ούζου παραδίδεται από γενιά σε γενιά, έτσι ώστε να παραμένει ένα αυθεντικό παραδοσιακό Ελληνικό προϊόν.

Επιπλέον, η εταιρία παρασκευάζει την εξαιρετική Μαυροδάφνη Πατρών που χρησιμοποιήται κυρίως για Εκκλησιαστικούς σκοπούς ,ξηρό αλκοολούχο ποτό(Κονιάκ), το οποίο έχει αποσπάσει πολλά βραβεία γεύσης, καθώς και λικέρ σε δέκα διαφορετικές γεύσεις.

Προτείνουμε επίσης

20 ακόμη προϊόντα στην ίδια κατηγορία