Λικέρ Tia Maria

Λικέρ Tia  Maria

20%vol

700ml

16,53 € (με Φ.Π.Α.).
Αναφορά:
PayPal
Αγαπημένα0
Προσθήκη για σύγκριση0
Περιγραφή

Λικέρ Tia  Maria

Όσοι πιστεύετε ότι το λικέρ αυτό ονομάστηκε έτσι για τα μάτια μιας Μαρίας, δεν πέφτετε και τόσο έξω. Σύμφωνα με τον θρύλο, που τοποθετείται στον 17ο αιώνα στην Jamaica, μια θαρραλέα γυναίκα ονόματι Μαρία έσωσε την πολύτιμη συνταγή. Λέγεται ότι η Μαρία ήταν η βοηθός μιας ισπανίδας αριστοκράτισσας και όταν οι σκλάβοι έβαλαν φωτιά στο σπίτι της, εκείνη διέσωσε ένα οικογενειακό κειμήλιο, ένα κουτί το οποίο είχε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από μαύρες πέρλες και μια παράξενη συνταγή για ένα εξωτικό λικέρ. Η συνταγή βρέθηκε στα χέρια του Dr Kenneth Leigh, μπήκε στην παραγωγή και το λικέρ Tia Maria, στο μαύρο μπουκάλι, έκανε θεαματική είσοδο στην αγορά των λικέρ.

Δυο στιγμές της πορείας του που ξεχωρίζουν, είναι το 1980, όταν άρχισε να εμφανίζεται στο γυαλί και το 2009, όταν πέρασε στα χέρια της οικογένειας Ilva Saronno. Σήμερα εξακολουθεί να παράγεται με την ίδια συνταγή, που ανακατεύει φρέσκο καφέ με ένα μαγικό touch από τζαμαϊκανό ρούμι.  

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές
Χωρίς σχόλια

Μάθετε τα τελευταία νέα μας και ειδικές προσφορές

Μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο οποτεδήποτε. Για να δείτε πώς, ανατρέξτε στα στοιχεία επικοινωνίας στην Ανακοίνωση Νομικού Περιεχομένου.

Custom

This is a custom side bar, you can put any content here.

Ρυθμίσεις

Μοιράστε

Μενού

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας.

Εγγραφή