Μέλι Θυμάρι ΒΙΟ

Μέλι Θυμάρι Βιολογικό

Διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία 450 και 900γραμ.

ΠερισσότεραShow less
17,47 € (με Φ.Π.Α.).
Γραμμάρια
Αναφορά:
Αγαπημένα0
Σύγκριση0
Περιγραφή

Το κορυφαίο μέλι της Ελληνικής Φύσης. Γεύση δυνατή & με διάρκεια, έντονα αρωματικά χαρακτηριστικά & ανοιχτό κεχριμπαρένιο χρώμα όλα κλεισμένα σε μία σταγόνα!

Το βιολογικό Μέλι Θυμάρι «ΦΑΣΙΛΗΣ» συλλέγετε από τους Θυμαρότοπους στην Νοτιοανατολική Πελοπόννησο σε υψόμετρο που κυμαίνεται από 300μ. – 1300μ. από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και τα τέλη Ιουλίου. Η περιοχή του Όρους Πάρνωνα και της χαράδρας του Λεωνιδίου – Μονής Ελώνης όπου και συλλέγεται κυρίως το μέλι μας συμπεριλαμβάνεται στο Δίκτυο NATURA 2000 το οποίο αποτελεί ένα Ευρωπαϊκό Οικολογικό Δίκτυο περιοχών, οι οποίες φιλοξενούν φυσικούς οικοτύπους & οικοτύπους ειδών που είναι σημαντικοί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Μετά την συλλογή – τρύγο το μέλι φιλτράρεται με προσοχή και συσκευάζεται σε διάστημα που δεν υπερβαίνει τον ένα μήνα από την συλλογή του στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας κατευθείαν σε γυάλινα βάζα, εν συνεχεία αποθηκεύεται σε σκοτεινό, ξηρό και σταθερά σε χαμηλή θερμοκρασία χώρο, έτοιμο να διατεθεί προς κατανάλωση όπως το προσφέρει η πλούσια Ελληνική φύση με την φροντίδα και την εγγύηση της Οικογένειας Φασιλή!

Γενικές Πληροφορίες   

Διατροφικές Πληροφορίες (ανά 100g)

Είδος: Βιολογικό μέλι θυμάρι

Ενέργεια: 329 Kcal

Κατηγορία: Νέκταρ        

Πρωτεΐνες:  0,35 g

Χρώμα: Χρυσό – ανοιχτό κόκκινο       

Υδατάνθρακες: 81,5 g

Γεύση: Γλυκιά        

Λιπαρά: 0,00 g

Άρωμα:  Ελαφρά αρωματικό        

Συνθήκες Αποθήκευσης

Κρυστάλλωση:  6-18 μήνες    

Διατηρείται σε δροσερό, ξηρό, σκοτεινό & άοσμο χώρο (< 15°C για μακρά περίοδο αποθήκευσης. Το μέλι θυμαριού κρυσταλλώνει δύσκολα. Η κρυστάλλωση του μελιού είναι μια φυσική διαδικασία που εξαρτάται μόνο από την φυτική του προέλευση. Η επαναφορά του στην αρχική του κατάσταση γίνεται με ήπια θέρμανση (μπεν μαρί).

Περιοχή: Νοτιανατολική Πελοπόννησος
Περίοδος: Ιούνιος – Ιούλιος

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές
Χωρίς σχόλια
You may also like
4,39 € (με Φ.Π.Α.).
Η ονομασία του δέντρου προέρχεται σύμφωνα με μία αναφορά από το σύνθετο κύω=παράγω και το πάρισσος = ισόμετρος και οφείλεται στο ότι η ανάπτυξη της κυπαρίσσου της αειθαλούς είναι συμμετρική. Άλλοι πάλι ισχυρίζονται...

Ρυθμίσεις

Κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Μοιράστε

Μενού

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας.

Εγγραφή