Πετιμέζι

                                                Πετιμέζι Σταφυλόμελο
                                                Γυάλινη φιάλη 250ml

4,82 € (με Φ.Π.Α.).
Αναφορά:
PayPal
Αγαπημένα0
Προσθήκη για σύγκριση0
Περιγραφή

ΣΤΑΦΥΛΟΜΕΛΟ

Από διαλεχτά σταφύλια, για τα οποία η Κύπρος είναι φημισμένη ανά τους αιώνες παρασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο 100% αγνό σταφυλόμελο PARPIS. Ένα εξαίσιο προϊόν που διαλυμένο με νερό απολαυβάνεται σαν δροσιστικό ποτό. Παράλληλα χρησιμοποιείται σαν ένα φυσικό γλυκαντικό σε παραδοσιακά γλυκίσματα όπως μουστοκούλουρα και άλλα. Χρησιμοποιήστε ακόμα το σταφυλόμελο PARPIS για να φτιάξετε τα Κυπριακά παραδοσιακά γλυκά σουτζιούκκο, κιοφτέρι και μουσταλευριά (palouze) δυαλύοντας 1 ΜΕΡΟΣ σταφυλόμελου PARPIS σε 2 εως 21/2 μέρη νερού.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΟΥΣΤΑΛΕΥΡΙΑ
(ΠΑΛΟΥΖΕ)

Διαλύετε 1 μέρος σταφυλόμελου PARPIS με 2 εως 21/2 μέρη νερού. Βράζετε το μίγμα σε χαμηλή φωτιά. Καθώς βράζει το μίγμα προσθέστε χωριάτικο αλεύρι σε αναλογία 1 μέρος αλεύρι για κάθε 7 μέρη του μίγματος ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ψηθεί καλά και να δέσει το μίγμα. Πριν κατεβάσετε το μίγμα από την φωτιά προσθέστε ροδόσταγμο, κανέλλα και ελαφρώς κοπανισμένα αμύγδαλα.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές
Χωρίς σχόλια

Μάθετε τα τελευταία νέα μας και ειδικές προσφορές

Μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο οποτεδήποτε. Για να δείτε πώς, ανατρέξτε στα στοιχεία επικοινωνίας στην Ανακοίνωση Νομικού Περιεχομένου.

Custom

This is a custom side bar, you can put any content here.

Ρυθμίσεις

Μοιράστε

Μενού

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας.

Εγγραφή