Σαλέπι - (Orchis mascula)

Σαλέπι - (Orchis mascula)

Γυάλινη συσκευασία των 180γραμ.

ΠερισσότεραShow less
6,36 € (με Φ.Π.Α.).
Αναφορά:
Αγαπημένα2
Σύγκριση0
Περιγραφή

Το Σαλέπι είναι ένα ρόφημα θερμαντικό (εξαιτίας και των μπαχαρικών που περιέχει), προληπτικό του κρυολογήματος και της γρίπης. Καταπραΰνει τα νεύρα και το κρυωμένο στομάχι, διώχνει το άγχος και την κούραση, χαρίζοντας ευεξία και εγρήγορση ταυτόχρονα. Είναι πλούσιο σε άμυλο και πολύτιμα μεταλλικά άλατα: φώσφορο και ασβέστιο. Γι' αυτό τονώνει όλο το σώμα.

Βοηθά εξασθενισμένους από αρρώστιες οργανισμούς να ανακάμψουν και να αναρρώσουν γρηγορότερα. Περιέχει μια κολλώδη ουσία, τη βασσαρίνη, που όταν βράσει με νερό, δίνει αυτό το άριστο μαλακτικό κατά του βήχα και όλων των παθήσεων του θώρακα, αλλά και του στομάχου και των εντέρων.

Όσο για τις τονωτικές και αφροδισιακές του ικανότητες; Αυτές φαίνεται ότι εντείνονται χάρη στην προσθήκη και των μυρωδικών (κανέλας, γαρύφαλλου, πιπερόριζας).

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές
Χωρίς σχόλια
You may also like
2,28 € (με Φ.Π.Α.).
Τρούφα Κουβερτούρας ΑΛΚΗ Είναι ένα προϊόν ζαχαροπλαστικής που ξεχωρίζει στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, καθώς είναι το ιδανικό συστατικό για την παρασκευή γευστικών γλυκισμάτων. Διατίθεται σε διάφανη συσκευασία των:...
1,89 € (με Φ.Π.Α.).
Ραντεβουδάκια Ρόζ και Πράσινα Ροζ και πράσινες παστίλιες που άλλοι τις λένε ''ραντεβουδάκια'' και άλλοι ''φιλάκια'' από το 1956!  Το προϊόν διατίθεται χύμα  και το συσκευάζουμε σε διάφανη συσκευασία των:100,250 και...

Ρυθμίσεις

Κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Μοιράστε

Μενού

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας.

Εγγραφή