ΒΟΤΑΝΟΛΑΔΑ

Εκχυλίσματα βοτάνων σε αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

Τα βοτανόλαδα είναι εκχυλίσματα των βοτάνων σε αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Η διαδικασία αυτή μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε τα βότανα με την μορφή της επάλειψης και να απολαμβάνουμε τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Ο συνδυασμός βοτάνων και ελαιολάδου έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα όπου τα χρησιμοποιούσαν για θεραπευτικούς σκοπούς και για την παρασκευή καλλυντικών αφού διαθέτουν πληθώρα ενυδατικών, αντισηπτικών και αναπλαστικών ιδιοτήτων. Ακόμα και σήμερα η κοσμετολογία παράγει προϊόντα με βάση τα εκχυλίσματα των βοτάνων.

ΠερισσότεραShow less
Φιλτράρισμα κατά
5,31 € (με Φ.Π.Α.).
Λάδι Καλεντούλας Το λάδι καλέντουλας χρησιμοποιείται για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων, όπως εκζέματα, ακμή, ερεθισμένο δέρμα από το κρύο και τις εναλλαγές της θερμοκρασίας. Διατίθεται σε διαφανή γυάλινο μπουκάλι...
5,31 € (με Φ.Π.Α.).
Λάδι Λεβάντας Το λάδι λεβάντας συμβάλλει ιδιαίτερα στο να χαλαρώνουν οι μύες γι'αυτό και θεωρείται πολύ καλό έλαιο για χαλαρωτικό μασάζ. Ήπιο αντισηπτικό με ενυδατικές ιδιότητες.  Διατίθεται σε διαφανή γυάλινο...
5,31 € (με Φ.Π.Α.).
Λάδι με Καλεντούλα-Χαμομήλι Το συγκεκριμένο λάδι χρησιμοποιείται σε ξηρά και ταλαιπωρημένα δέρματα για ενυδάτωση και αντιμετώπιση της ξηρότητας. Διατίθεται σε διαφανή γυάλινο μπουκάλι των 100 ml.
5,31 € (με Φ.Π.Α.).
Λάδι με Χαμομήλι-Λεβάντα-Σπαθόχορτο Είναι κατάλληλο για άτομα που έχουν μυϊκούς πόνους και για αθλητές. Ενδείκνυται σε διάστρεμμα, στραμπούληγμα και πρήξιμο στις αρθρώσεις.  Διατίθεται σε διαφανή γυάλινο μπουκάλι των...
4,98 € (με Φ.Π.Α.).
Λάδι Μελισσόχορτου Το μελισσόχορτο είναι ένα βότανο με πολλές χρήσεις και ιδιότητες. Το λάδι από μελισσόχορτο βοηθάει στην αντιμετώπιση του επιχείλιου έρπη, του έρπη ζωστήρα και στην αποκατάσταση του δέρματος....
4,76 € (με Φ.Π.Α.).
Λάδι Τίλιου (φλαμούρι) Καφετί πανάδες, μαύρα στίγματα, κηλίδες φωτοευαισθησίας και φακίδες εμφανίζονται συνήθως σε περιοχές του δέρματος όπου η παραγωγή μελανίνης από τα μελανό κύτταρα είναι αυξημένη.  Διατίθεται σε...
4,39 € (με Φ.Π.Α.).
Σπαθόλαδο Το θαυματουργό κόκκινο λάδι.  Σήμερα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα φυτικά και φυσικά προϊόντα με πάρα πολλές μελέτες και έρευνες. Οι ιδιότητες του οφείλονται κυρίως στην υπερικίνη και την υπερφορίνη που...
6,61 € (με Φ.Π.Α.).
Το αιθέριο έλαιο της ρίγανης προέρχεται από απόσταξη ατμού των ανθών του. Έχει έντονο χαρακτηριστικό άρωμα και συχνά αποκαλείται "ριγανέλαιο". Διατίθεται σε συσκευασία των 10 ml.

Ρυθμίσεις

Κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Μοιράστε

Μενού

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας.

Εγγραφή