Χειροποίητος Χαλβάς Λουκά με Κάστανο & Κουβερτούρα
πράγματα μένουν αναλλοίωτα: Πάντα η ίδια, δοκιμασμένη συνταγή και πάντα το ίδιο πάθος για τον αυθεντικό πολίτικο χαλβά, τον “χαλβά του μπακάλη”, όπως συνηθίζουμε να τον αποκαλούμε. Το πιο πρόχειρο γλυκό του ελληνικού τραπεζιού είναι επισήμως και ένα από τα πλέον δημοφιλή και αγαπημένα. Ένα γλυκό με ιστορία, τέχνη και μεγάλο γευστικό ενδιαφέρον.
Βασικός πρωταγωνιστής; Το ταχίνι. Ο σησαμοπολτός που παρασκευάζεται από αλεσμένους κόκκους εκλεκτού σουσαμιού, κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις σύγχρονες διατροφικές πρακτικές, ως ένα αληθινό θαύμα της φύσης, με σπάνιες ιδιότητες και σημαντικά οφέλη για την υγεία. Συνδυάζοντας το νόστιμο με το ωφέλιμο, ο χαλβάς και το ταχίνι Λουκά έρχονται να προικίσουν την καθημερινότητά μας με γενναίες δόσεις απόλαυσης. Απολαύστε τον!
ΠερισσότεραShow less