Βερβένα - Vervena - Verbena

Βερβένα - Vervena - Verbena

Η βερβένα ή Verbena, Vervena ή Verbena bonariensis είναι ένα πολυετές, μεγάλο φυτό με μικρά χρωματιστά άνθη

Διατίθεται σε διάφανη συσκευασία 30 γραμμαρίων

Προσφορά μόνο για λίγο!
1,89 € (με Φ.Π.Α.). 2,10 €
Reduced price-10%
Αναφορά:
PayPal
Αγαπημένα0
Προσθήκη για σύγκριση0
Περιγραφή

Βερμπένα (Verbena) Η βερβένα γνωστή και ως ιεροβοτάνι, σπληνόχορτο, σταυροβότανο, σταυρόχορτο, γοργογιάννη, σπυρόχορτο (Αγγλικά: Simpler’s Joy, Holy Herb, mosquito plant, wild hyssop, Blue Vervain, tears of Isis) είναι γένος φυτών που περιλαμβάνει 250 είδη μεταξύ των οποίων είναι η Vervena officinalis (Βερβένα η φαρμακευτική)  ανήκει στην οικογένεια των Βερβεριδοειδών (Verbenaceae).

Είναι από τα ιερότερα βότανα των Δρυΐδων και ονομαζόταν και «hiera botane» (ιερό βότανο) από τους Ρωμαίους, που το χρησιμοποιούσαν για να εξαγνίσουν σπίτια και ναούς.

Παρασκευή και δοσολογία:

Παρασκευάζεται ως έγχυμα. Ρίχνουμε ένα φλιτζάνι βραστό νερό σε 1-3 κουταλιές του τσαγιού ξηρό βότανο και το αφήνουμε σκεπασμένο 10-15 λεπτά. Το ρόφημα μπορούμε να το πίνουμε έως τρεις φορές την ημέρα.
Υπό μορφή βάμματος η δοσολογία είναι 2-4  ml  βάμματος τρεις φορές την ημέρα.

Συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας ιατρό πριν από την λήψη οποιουδήποτε βοτάνου. Η θεραπεία με βότανα είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά την φαρμακολογική σας θεραπεία.

Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές
Χωρίς σχόλια

Μάθετε τα τελευταία νέα μας και ειδικές προσφορές

Μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο οποτεδήποτε. Για να δείτε πώς, ανατρέξτε στα στοιχεία επικοινωνίας στην Ανακοίνωση Νομικού Περιεχομένου.

Custom

This is a custom side bar, you can put any content here.

Ρυθμίσεις

Μοιράστε

Μενού

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας.

Εγγραφή