Έκπτωση! Kοτσάνια Κερασιών PRUNUS avium L. Μεγαλύτερη προβολή

Kοτσάνια Κερασιών PRUNUS avium L.

Νέο προϊόν

Kοτσάνια κερασιώνPRUNUS avium L. (Προύνος των πτηνών)

για αποτοξίνωση

Aν θέλετε να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να αποβάλει τις τοξίνες, αγοράστε κεράσια και φυλάξτε τα κοτσάνια τους.

 Διατίθεται σε διάφανη συσκευασία 30 γραμμαρίων.

Περισσότερες λεπτομέρειες

1,44 € με Φ.Π.Α

-20%

1,80 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Kοτσάνια ΚερασιώνPRUNUS avium L. (Προύνος των πτηνών)

για αποτοξίνωση.

Aν θέλετε να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να αποβάλει τις τοξίνες, αγοράστε κεράσια και φυλάξτε τα κοτσάνια τους. H θεραπεία αποτοξίνωσης με αυτά είναι απλή.

Πρώτος τρόπος παρασκεύης:

Bάζετε 30 γρ. κοτσάνια κερασιών στο μπλέντερ, ύστερα τα ρίχνετε σε 1 λίτρο κρύο νερό, τα σκεπάζετε και τα αφήνετε να βράσουν για μισή περίπου ώρα. Πίνετε 1 ποτήρι από αυτό το αφέψημα πρωί και βράδυ, κατά προτίμηση ανάμεσα στα γεύματα. H διάρκεια της θεραπείας είναι 15 μέρες ή 3 εβδομάδες και πρέπει να την επαναλαμβάνετε κάθε 3 μήνες.

Δεύτερος τρόπος παρασκευής:

Για να παρασκευάσουμε αφέψημα, ωστόσο, χρησιμοποιούμε το κοτσάνι του φυτού. Αφήνουμε τα ξερά κοτσάνια για 12 ώρες στο νερό να μουσκέψουν και στη συνέχεια τα βράζουμε.

Η ενδεδειγμένη δοσολογία είναι 100 γραμμάρια κοτσάνια σε ένα λίτρο νερό. Πίνουμε δύο ποτήρια την ημέρα, το πρώτο εκ των οποίων το πρωί με άδειο στομάχι.

Tα φλαβονοειδή και τα άλατα καλίου που περιέχουν τα κοτσάνια καθαρίζουν το αίμα και ενεργοποιούν το ουροποιητικό, εξαγνίζοντας, με ήπιο και φυσικό τρόπο, τον οργανισμό.

Για θεραπευτικούς σκοπούς χρησιμοποιούνται εκτός της εδώδιμης σάρκας του καρπού και τα κοτσάνια των καρπών, τα φύλλα, η φλούδα του δέντρου και η γόμμα που ρέει από τις εντομές του φλοιού.


Θεραπευτικές ιδιότητες και ενδείξεις .
Τα κεράσια είναι ευεργετικά στην αρτηριοσκλήρυνση, τη δυσκοιλιότητα, τις πέτρες στα νεφρά, τους ρευματισμούς και την παχυσαρκία.
Είναι γλυκά, όξινα και στυφά και έχουν θερμαντική δράση στον οργανισμό.
Περιέχουν χημικές ουσίες που θα μπορούσαν να μειώνουν τα επίπεδα ζαχάρου σε διαβητικούς ασθενείς. Οι φυτικές χημικές αυτές ουσίες ονομάζονται ανθοκυανίνες. Σε πειράματα βρέθηκε ότι αυξάνουν κατά 50% την παραγωγή ινσουλίνης από τα κύτταρα του παγκρέατος, γεγονός που δείχνει ότι έχουν θετική δράση σε διαβήτη τύπου 2, όπου η παραγωγή της ινσουλίνης από το πάγκρεας είναι ανεπαρκής. Οι ανθοκυανίνες έχουν μεταξύ άλλων ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Προστατεύουν από καρδιακές παθήσεις και καρκίνο.
Ενδείκνυνται στην αναιμία, γιατί, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε σίδηρο, προάγουν την αιμοποίηση, σε ολιγοθερμιδικές δίαιτες αδυνατίσματος, γιατί τα σάκχαρα, που περιέχουν ικανοποιούν την αίσθηση του γλυκού, χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό με θερμίδες.
Η περιεκτικότητά τους σε μεταλλικά άλατα αυξάνει τα αλκαλικά αποθέματα του οργανισμού, συμβάλλοντας, έτσι, στη μείωση της κόπωσης και την παράταση της μυϊκής προσπάθειας. Εξουδετερώνουν την πνευματική κόπωση, είναι άρα πολύ χρήσιμα στους μαθητές γι’ αυτό συστήνεται να τρώνε τουλάχιστον δύο με τρία κιλά κεράσια την εβδομάδα.
Δρουν αποτοξινωτικά, για το συκώτι, τη χοληδόχο κύστη, το αδενικό σύστημα και τον οργανισμό γενικότερα.
Οι φυτικές ίνες και τα οργανικά οξέα που περιέχουν, καθιστούν έξοχα τα υπακτικά, με ισχυρή καθαρτική δράση.
Τα μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, που περιέχουν, δρουν ανακουφιστικά σε ρευματικούς πόνους.
Τα κεράσια είναι διουρητικά και χωνευτικά, ενώ διαθέτουν αντισηπτικές ιδιότητες, ενάντια σε λοιμώξεις των ουροφόρων οδών.

Συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας ιατρό πριν από την λήψη οποιουδήποτε βοτάνου. Η θεραπεία με βότανα είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά την φαρμακολογική σας θεραπεία.
Προτείνουμε επίσης

30 ακόμη προϊόντα στην ίδια κατηγορία