Τρόποι χρήσης:
Σε γλαστράκια: Μπορούμε να προμηθευτούμε ένα γλαστράκι με Λουΐζα, έτσι ώστε να χρησιμοποιούμε φρέσκα τα φύλλα της όταν το θελήσουμε.
Στην κουζίνα: Δίνει γεύση και άρωμα λεμονιού σε σάλτσες που συνοδεύουν λευκά κρέατα ή ψάρια, ταιριάζει σε σούπες και σαλάτες, ενώ τα φρέσκα φύλλα της αρωματίζουν γλυκά και ποτά.
Το αιθέριο έλαιο του φυτού χρησιμοποιείται και στην αρωματοποιία, ζαχαροπλαστική, ποτοποιία λόγω της ιδιαίτερης μυρωδιάς του.
Συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας ιατρό πριν από την λήψη οποιουδήποτε βοτάνου. Η θεραπεία με βότανα είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά την φαρμακολογική σας θεραπεία.
ΠερισσότεραShow less