Σιρόπι Σφενδάμου ΒΙΟ

Σιρόπι Σφενδάμου 250ml  ΒΙΟ 

ΠερισσότεραShow less
8,98 € (με Φ.Π.Α.).
Αναφορά:
Αγαπημένα1
Σύγκριση0
Περιγραφή

Σιρόπι Σφενδάμου 250ml 

ΒΙΟ Χωρίς Γλουτένη

Το σιρόπι σφενδάμου είναι ένα φυσικό γλυκαντικό που δεν περιέχει επιπρόσθετη ζάχαρη, χρωστικές ουσίες, τεχνητές αρωματικές ύλες, συντηρητικά ή πρόσθετα.

Παράγεται στο Καναδά με μια φυσική διαδικασία δύο σταδίων. Το παρασκεύασμα περιλαμβάνει τρύπημα ή διάτρηση δέντρου για να ληφθεί ο χυμός του δένδρου. Τα δέντρα αυτά συσσωρεύουν το άμυλο στις ρίζες και τους κορμούς τους, ειδικά στην περίοδο που προηγείται του χειμώνα. Η μακρά συσσώρευση αυτού του αμύλου καθιστά εύκολη τη μετατροπή του από την αρχική κατάσταση στη ζάχαρη. Κατά τη διάρκεια της ανοιξιάτικης περιόδου, η ζάχαρη ανεβαίνει και αναμιγνύεται με νερό για να σχηματιστεί ο χυμός που είναι έτοιμος για συλλογή ή συγκομιδή. Δεδομένου ότι ο χυμός περιέχει ένα υψηλό λόγο νερού, πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία για να εξατμιστεί το νερό, αφήνοντας πίσω το συμπυκνωμένο, παχύ σιρόπι. Το τελικό προϊόν έρχεται μέσω μιας διαδικασίας θέρμανσης. Η όλη διαδικασία δεν περιλαμβάνει καμία χρήση χημικών προσθέτων ή συντηρητικών.

Μέχρι στιγμής, ο Καναδάς είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός σιροπιού σφενδάμου που ακολουθείται από τις Η.Π.Α. Στον Καναδά, τα σιρόπια πρέπει να παρασκευάζονται αποκλειστικά από χυλό σφενδάμου για να χαρακτηριστούν ως σιρόπι σφενδάμου και πρέπει επίσης να είναι τουλάχιστον 66% ζάχαρη. Το φύλλο του σφενδάμου αποτελεί το εθνικό σύμβολο του Καναδά και η αναπαράσταση του βρίσκεται στο κέντρο της σημαίας της χώρας.

Διατροφική αξία ανά 100 γρμ.

Ενέργεια: 1533Kl/366Kcal

Λιπαρά:0,0g

Κορεσμένα:0,0g

Υδατάθρακες: 90,0g

Σάκχαρα: 80,0g

Πρωτεϊνες:0,0g

Αλάτι:0,04g

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
Κριτικές
Χωρίς σχόλια
You may also like

Ρυθμίσεις

Κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Μοιράστε

Μενού

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας.

Εγγραφή